Als je erachter komt dat de gemiddelde acteur op tv jonger is dan jij..

gtstGTST

Als die-hard GTST fan is mij echt niet ontgaan dat de soap een duidelijke verjongingskuur heeft ondergaan. De piepjonge sam, rover(wat een naam), wiet en rikki huppelen al weer enige tijd rond in de soap. Daarnaast is de soap zich ook overduidelijk gaan specialiseren in mannelijke hapjes met afgetrainde body’s.

Blijkbaar was de komst van mega-toby zo’n groot succes, dat er een aparte zoektocht is geweest naar acteurs met mooi lichaam. Want plotseling was daar Thijs Kramer (Oeh Lala) en had tot mijn grote verbazing Job Zonneveld een geweldige transformatie ondergaan (Teun kuilboer eat you’r heart out). De acteerprestaties van deze knapen ga ik hier echt niet bekritiseren, maar eerlijk is eerlijk: ik blijf graag mijn soapje kijken met deze knapperds op de buis.

My Confession

Nou moet ik even iets bekennen: Ik google mensen; bekende mensen. Gewoon, leuk om te zien waar ze in gespeeld hebben en hoe oud ze zijn. Nou schrik ik me toch steeds de pleuris, wat blijkt: ik ben ouder dan de de getransformeerde Job Zonneveld! Potverdorie, laat dat beschuitje dan ook maar zitten. Of wat dacht je van de nieuwe Syl (not-my-type) Selmhorst? Die bleek nog vloeibaar goed te zijn geweest ten tijden van mijn 1e Citotoets! Oh My God, dat is confronterend.

Wipkip

KOEKOEK! Het idee dat er een hele schare succesvolle, afgetrainde ‘kinderen’ bestaat die rond het jaar 2000 zijn geboren vind ik tamelijk raar.

In mijn beleving zit die bevolkingsgroep nog op een wipkip in de speeltuin. Nu blijkt dat ze dat wel zitten maar ondertussen met ontbloot bovenlijf en afgetrainde biceps.

Hallo realiteitscheck, tijd om wakker te worden en vooral volwassen. Soms vergeet ik even dat we allemaal ouder worden, dus ook de kleutertjes en peutertjes van toen zijn momenteel bezig met een veelbelovende studie naar micro-organismen in de ruimte. Tja, mijn jaren als 20-er heb ik er tenslotte ook al bijna opzitten.

Die nieuwe fase, ik moet er soms nog even aan wennen denk ik.. of minder GTST kijken.

Of ik kom gewoon tot de fijne conclusie dat de jeugd van tegenwoordig ontzettend knap en succesvol is. Stay Positive!

 

♥ Amanda

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *