Een plas in de kast..

Ik hou van schone kindjes. Vooral als ze naar het kinderdagverblijf zijn geweest. Bij thuiskomst vind ik namelijk de halve zandbak in de schoenen, tussen de tenen, in de haren en in de nekplooi. Een heerlijke mengeling van zand en zonnebrand. Ik vind het vies om ze zo naar bed te laten gaan, dus even afspoelen onder de douche is vaste prik na een warme dag.

Dat douchen vindt plaats middels een vast ritueel. Aangezien mevrouw graag zelf doet, beginnen we altijd met de sokken. Om vervolgens over te gaan in een jolige stoeipartij waarbij madame over de grond rolt en in een deuk ligt terwijl moeders een romper en luier probeert te trotseren.

Een stoeipartij, en wat strenge woorden later loopt mijn dreumes dan trots over de bovenverdieping in d’r blote nakie te paraderen. Eerst doet ze even een check up in de spiegel, als dat verwonderend is goedgekeurd rent ze naar d’r speelgoed om daar met d’r blote billen tussen te gaan zitten. Dit alles terwijl ik mijn best doe alle spullen bij elkaar te rapen voor de douchesessie met mijn dochter en haar al tig keer heb geroepen om naar de badkamer te komen. Oh ja, als kers op de taart mag Lize altijd lekker zelfstandig een washandje uit de kast pakken.

Ja en toen gebeurde het. Dramatisch kwam ze de overloop op gerend terwijl ze druk gebarend naar de kast en al meppend op haar private parts, mij iets duidelijk probeerde te maken. Ik interpreteerde het als: Daar mam, kijk! Daar is iets gebeurd, dat kwam hierrrr vandaan! Toen ik ging kijken bij de kast trof ik een natte plek aan met een hoop spetters tegen en in de kast.

Ik zie meteen voor me hoe ze met een krachtige straal zo de kast in pieste.

Het was zo’n momentje.

♥ Amanda

 

You may also like